понеделник, март 07, 2011

Голямото откриване!!!

 Трети март от тук нататък ще е двоен празник за мен. Открихме магазинът на мечтите ни, заедно с толкова много близки и приятели, че магазинчето се оказа съвсем недостатъчно, за да побере всички желаещи да ни поздравят. Първо, искам да ви насоча към блогът на Кети, която спретна един чуден разказ в картинки за всичко, което се случи, за да направим от едно празно и голо помещение нашия куилт шоп:)
А сега и малко от мен...
Очаквах с мен на откриването да са Дидо, мама и тати... А всъщност имах страхотна изненада - моите баба и дядо дойдоха  от Берковица, страшно много се зарадвах:)
 Освен това се появиха мои приятели, за които очаквах по-скоро да са забравили, или сериозния студ и сняг да ги е отказал:) От страна на Кети също се появиха страшно много приятели, а аз получих хубавата възможност да се запозная с тях и най-накрая да сложа лице на всички онези образи, за които тя ми е разказвала:) В това отношение случката е някак странна - изведнъж виждаш по още един начин човека, оглеждайки го в лицата на приятелите му и в отношенията с тях... Тъй че откриването направи и това - "запозна" ме още веднъж с Кети, по още един начин:)
След като се събрахме, нещата са ясни - хапване, пийване (едно разкошно домашно вино, което накара прозорците на магазина да се запотят, а смеховете да се чуват все по-силно)... Въобще... стана си купона. И усещането на следващата сутрин, докато миех чашите и метях пода, се чувствах някак си истинска, обвързана в хармония със случващото се и някак наясно със себе си. Май повярвах какво се случва именно в тази сутрин, когато двете с Кети за първи път седнахме заедно на фотьойлите, пиехме кафе, шиехме на ръка и се опитвахме да изговорим всичко онова, което бяхме пропуснали да изговорим заради всички разговори за документи, пари и всякакви други такива бюрократично-финансово-счетоводно-доставно-ремонтни дейности:) И така... от тук нататък аз ще се опитам да работя на две места, а ще бъде и страшно хубаво, ако поне започна дипломния си сценарий. Честно казано, обаче, в момента е наистина някъде назад. Хм, защо ли... Както и да е. Стискайте палци да отворим възможно най-скоро сайтът и онлайн-магазинът, за да сме готови на 100% и да можем да влезем в някакъв ритъм. И стискайте много, много палци Пиротска 16 да стане често посещавана дестинация, за да може куилт-шопът да просъществува:)
Благодаря на всички, които дойдоха, и на всички, които помогнаха на това да се случи. Благодаря! Обичам ви!!!





4 коментара:

  1. Изглежда толкова мило и уютно!Още веднъж пожелавам успех!
    Колкото до правилната крачка-и аз в момента се боря с едно такова решение и само времето ще покаже!Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  2. Стискам палци за всички описани и неописани цели!

    ОтговорИзтриване
  3. Успех,късмет,вдъхновение!И кураж!Чакам с нетърпение он-лайн магазина!

    ОтговорИзтриване