вторник, март 08, 2011

Осмомартенски работи:)

Честит празник! Първо на мама - обичам те!!!
После - честит празник на всички останали. И хич не искам да чувам, че празникът е социалистически или е само на майките или пък е дискриминационен и разни други такива сложни думи. Също така не одобрявам хора, които по принцип плюят някой празник. Празникът е такъв, за да се празнува. Да ни извади от ежедневието, да ни подари една различна, шарена и светла емоция. Тъй че си е направо мазохостично да се откажеш от празника си. Аз си празнувам 8 март и не смятам, че... "не трябва само един ден да се уважава жената, трябва всеки ден!!". Да, обаче 8 март не е ден за уважаване и признание на жената. Това е ден на празнуване на жената. А празникът е тогава, когато не е всеки ден. Това е смисъла му. Аз днес се събудих с огромна кутия шоколад до мен, а шоколадът винаги прави празник:) Тъй че... поглезете се, усмихнете се, занесете цвете на някоя приятелка или пък звъннете на друга. Кажете на някого, че го обичате. В крайна сметка емоционалността ни ни прави жени, нека оставим логиката на мъжете! Честит празник от мен!!!

И... втора част. Това вдясно съм аз и поднасям цветя на всичките ми 21 последователя!!! Толкова се зарадвах тази сутрин, когато забелязах, че последователите ми са стигнали 21! С началото на новата година си бях пожелала да стигна до 20 до края на годината... Сега някак си не мога приема, че блога ми се следи от повече хора, отколкото може да побере хола ми! Наистина ви благодаря! Офциално и с пожелание за много, много, много усмивки, благодаря на
neli teneva,
Vesela Misheva,
Krasiana,
Буба Мара,
Sururi,
Mariela Markuleva,
zornican,
Temenuzhka Petrova,
mgoras,
yana tsvetkashka,
Plamena Markova,
Veneta,
sekamo,
craftwomen,
Keti,
Joan,
dodo,
Розичка,
ivanka lefterova,
julka22
bibi_dukova.

БЛАГОДАРЯ!!!

5 коментара:

  1. Теа,мила,честит празник и на теб!Страхотен пост си постнала-развълнува ме!Жива и здрава бъди и много творчески успехи,и лични, разбира се!

    ОтговорИзтриване
  2. хах, тъкмо сутринта си говорехме, че не е соц-празник, защото началото му е поставено в САЩ :)
    Честит празник!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря за поздрава, пожеланията и букетчето, Теа! Честит празник и на теб! Желая ти здраве, щастие, любов, усмивки и все така да ни радваш с прекрасните неща, които твориш и споделяш с нас :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ей сега вече ревнах. Благодаря ви! Да ви е честит хубавия празник.
    И... много благодарско на Марто, че баш днес се присъедини:) Честити ми 22-ма последователи:)

    ОтговорИзтриване
  5. хихихи... и аз пак ти мерси, че този ми осми март беше толкова прекрасен - абсолютно благодарение на теб!

    ОтговорИзтриване