неделя, април 10, 2011

Един месец промени... и малко вятър накрая

Може пък и да започна с вятъра. Последните два дни е нещо страхотно... в Сливен е достигнал 100 км в час. За Великден ще идем там и искрено се надявам да поутихне, поне с 50-тина км в час. Иначе отвсякъде подухват и още два вятъра, които в последния месец ту духат в една и съща посока, ту в различни. Единия е онзи така чакан попътен ветрец, толкова нужен на магазина и на всички ни. Другия вятър е онзи, мелодичния и познат от песента. Познахте го, на промяната е. Промяната винаги е хубаво нещо. Трябва да се адаптираш постоянно, което пък те учи да оцеляваш, прави те по-силен и по-истински. Няма да крия, че този месец ми беше труден. И няма да казвам, че бих го повторила. Но това е един от онези, в които си сигурен на хиляди проценти, че си жив и действащ. Обичам да съм заета. Обичам да се справям с всяка малка пречка и да отбелязвам всяка малка крачка, да се награждавам я със шоколадче, я с нещо друго за обикновените неща като завършен проект, незадържана емоция или получена усмивка. 
И така.... Teaket Quilt Shop-а стана на един месец. Равносметката: напълнихме го до пръсване със страхотни произведения, светлина, джаджи, положителна енергия, весели хора, новости, усмивки и смисъл. Все още не знам кое как се случи и как точно подредихме събитията, че всичко да се получи. Каквато и сила да ни помага - благодаря! (И не ни оставяй!)
От доста отдавна не съм показвала нищо, ушито от мен. Ще се реванширам. Шия почти постоянно и имам много подготвени постове, но... знам, че ще ми простите забавянето. Ще ми признаете, че си имам уважително оправдание: три работни места, шейсетина работни часа седмично и много, много вятър!:)

3 коментара:

  1. Нека вятъра не се променя.... току-виж, долетяла Мери Попинс да пее за комините;)
    а сега сериозно - пазете огъня в себе си, момичета! 60 часа на седмица? две работни места? тъмни кръгове под очите? всичко това струва много повече от часовете скука, досада, глупост...само да са ви здрави пръстите, за да творите!!!! прегръщам ви силно, чаени котки! (свободен превод на именцето ви;)

    ОтговорИзтриване
  2. Колко прекрасно, слънчево и уютно изглежда то ва местенце!!!Ах!

    ОтговорИзтриване