сряда, юни 29, 2011

Искам на море!!!

 Стопли се, позамириса на прах и печен асфалт... и в главата ми веднага се юрнаха едни такива морски мисли. Направо си е грях да мисля за море при толкова много работа и нещица, които само мен си чакат. Няма как обаче - София е прекрасна през лятото. Толкова прекрасна, че само за Ахтопол си мечтая. И за да мога поне мъничко да погледам синьо и бели платна, спретнах няколко възглавнички. Е, не ми намаля желанието за море, но поне допринесох за лятната витрина на магазина.
Самите възглавнички са почти еднакви, с изключение на знамената и рамките. Платната са от парчета бял плат, бродиран машинно. Две от възглавничките са за магазина, а третата добавих към увеличаващата се колекцийка вкъщи.
Между всичките кораби да се похваля, че това е 50-тия ми пост. Благодаря на четящите и коментиращите, защото благодарение на тях съм що-годе дисциплинирана и продължавам да пиша и показвам. И страшно много се радвам, че 50-тия ми пост е точно на морска тема. Дано ми донесе късмет и успея да зърна голямата вода тази година:) До скоро!







6 коментара:

  1. Да ти е честит 50 ят пост!Възглавничките са разкошни!Наистина много морски и с много "солено" звучене.Създаде ми настроение мила......Прекрасна си!

    ОтговорИзтриване
  2. С риск да те раздразня, точно онзи ден се върнах от Ахтопол :) От къде да знам, че имаме още една обща любов!

    ОтговорИзтриване
  3. Аууу хич не ти завиждам!!! Вълшебно място е и страшно се радвам, че си го видяла тази година! Аз продължавам да тая надежди за август:) А ти вземи да минеш през магазина, че одеалото с динозаврите вече си има нови стопани:)

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасни морски мотиви, както и всичките ти неща! :) Успех!

    ОтговорИзтриване