петък, август 12, 2011

Варна и морето

 И тази година успяхме! Не знам какъв е този наш късмет, но всяка една година сценарият се повтаря - поне до юли нямаме никакви изгледи за моренце и почивка, и обикновено точно на време се случва някое чудо и успяваме да видим моренцето:) И така, аз отново съм човек. Лятото си го свързвам с морето и се чувствам кофти, ако не успея да го видя поне за два дни. Тази година имах цяла седмица да му се любувам... беше страхотна почивка! Щом слязох от влака в ранната понеделнишка сутрин, ме лъхна соления мирис на море. И всичко забравих. Забравих работата, ученето, наема, сметките... всичко. И веднага започнах да си почивам:)

 Почивката все пак не остана без пачуърк - успях най-накрая да се запозная с Ралица, на чийто неща винаги съм се любувала така, както се любувам на американските куилтърки. Също така посетих страхотното местенце на Наделя арт, с които се запознахме на панаира в Разград... О, и да не забравя - сдобихме се със страхотен чадър - имитация на пачуърк! Ей така, намерен на сергийка по алеята към плажа... Пачуърк късмет, пачуърк море:)
Сега съм готова за много, много шиене... хубаво е да презаредиш!




2 коментара:

  1. Привет,Слънчице!Радвам се,че си успяла да заредиш батерийките и то само как!!!!Искам да видя пачуърк-чадъра!!!!чудесно е,че си се запознала с Рали-искам и аз да ви видя-всичките!!!!А морето.....добре,че го показа!Аз май няма да го видя тази година.....

    ОтговорИзтриване
  2. Всяка година да сте поне толкова късметлии!
    И за мен беше голямо преживяване :) Винаги е хубаво да можеш да видиш една хубава усмивка и на живо. Някакси снимките не ловят чара достатъчно добре.
    И какъв балкон сте си имали!

    ОтговорИзтриване