неделя, август 14, 2011

Рамки за снимки от плат

Отдавна планувах тези рамки. Още при първото ми разглеждане на една от книгите за Тилда, попаднах на тях и страшно ми хареса идеята. Дойде и момента да опитам да ги направя. Наложи се сериозно подлепване, за да могат да стоят добре изпънати и прави, но съм много доволна от крайния резултат. Правих рамки за два размера снимки - 10х15 и 13х18 см, за да не се налага нещо да се губи от нечий хубав спомен:) Имаше и много шиене на ръка - на различните копченца, йо-йота и панделки. Това определено направи процеса още по-хубав и приятен. Радвам се, че имах тази една седмица в магазина (на втората ми работа правят ремонт и не се налагаше да ходя), за да мога да пошия и да отново да имам някакви мои неща в магазина:) Същевременно ще използвам този пост да поканя всички на базар "Изкуството: мисията възможна", на 20 август (събота), от 15 ч в градинката пред Народния. Ще се видим там!







5 коментара:

  1. Ох как се радвам, че вече мога да им се наслаждавам и онлайн! Много, ама много са прекрасни!

    ОтговорИзтриване
  2. Бях си обещала да не се ръгам никъда, ама..... И ето сега - наистина са невероятни, много оригинални и смятам, че ще имат притежатели, защото лично аз не съм виждала все още никъде. И си имаш рамчица, която няма да я купиш от Левчетата.

    ОтговорИзтриване
  3. Теа,мила ,много са хубави!Браво!И аз отдавна им се каня,ама още не е дошъл момента явно.И това с ръчното шиене много ми хареса-и аз мисля,че това внася абсолютната емоция в едно произведение.Справила си се отлично и пожелавам много скоро да се наложи да шиеш и още!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесни са!! А копчетата към тях... просто нямат равни, като акцент. Много нежни! БравосТ!

    ОтговорИзтриване