понеделник, октомври 17, 2011

Размяна на кукленски куилтове

Есенната игра на Сдружението ни беше на тема "Кукленски куилт" - разменяме си куилтове 50х50 см и както винаги радостта е голяма:) Моето другарче, за което трябваше да шия е куилт, е Ралица Добрева - един страхотен човек, с който любовта към пачуърка ме срещна. Бях започнала да шия куилта преди да знам кое е другарчето ми, и реших да не променям проекта в движение, само да му добавя повечко куилтинг. И понеже Ралица не е голям почитател на Фейсбук и интернет-общуването, качвам снимките сама:)





П.С. Аз си чакам моето и съм му направила място на стената ми за вдъхновения:):):)

3 коментара:

  1. Дали от цветовете или от това ,че е ръчно прошит,излъчва някаква тайственна смесица на старинност и елегантност...и като че ли всеки миг ще проговори и ше разкаже историята на сътворението си.

    ОтговорИзтриване
  2. Като се загледах в снимките от близо,май е машинно прошит или греша? Но ми се вижда доста едър пък бода за машинно прошиване...

    ОтговорИзтриване
  3. Машинно е. Сниман е с макро ефект шева, а бодовете са си нормални. По-скоро парченцата са доста малки - това червено-оранжевото парченце на последната снимка мисля, че беше към 2,5-2,5 см:)

    ОтговорИзтриване