неделя, октомври 23, 2011

Уъркшоп звезди

 Вчера (22.10.) с Аксиома направихме страхотен уъркшоп на тема "пачуърк звезди". Като подготовка за Коледа, използвахме страхотни коледни платове, а момичетата толкова се стараха, че блоковете на всички станаха уникално красиви.
 Правихме две звезди - едната, традиционната и наистина трудна звезда, беше с ромбове и определено изпоти доста народ, но накрая всички бяха страшно доволни и отбелязаха, че си струва усилията. Втория блок беше модернистичен, с техниката на хартиеното свързване. Моя първоначален опит за ушиването й беше успешен, но за снимането й си имах оранжев помощник, който реши (и с право), че е значително по-атрактивен от някакви си парцали, на които така или иначе може само да се спи...
Малко по-надолу в снимките ще видите и почти завършения пачуърк топ на един куилт, който отдавна ме чакаше:) Включва осем различни блока със звезди, направени в няколко цветови комбинации. Но за куилта сега няма да говоря, а ще го покажа, щом го завърша. Засега той беше просто показно или малко вдъхновение за момичетата, които се записаха на уъркшопа. Благодаря на всички, че се забавлявахме толкова много! На тези уроци винаги е страшно забавно и между смешките за платовете и техниките, някак си се чувствам на място и е толкова хубаво... Отново - благодаря за толкова хубавата съботна сутрин!






П.С. Да не забравя! Другата събота - 29.10. в Аксиома ще има страхотен уъркшоп на тема апликации! Ще го води Зори, което е достатъчно условие уъркшопа да е невероятен. Нямам търпение до тогава:)

Няма коментари:

Публикуване на коментар