неделя, декември 18, 2011

Базарът

 Вчера беше последната събота от базара, който организирахме заедно с Nenios.com и Работилничка за чудеса. Запознах се със страхотни хора и успяхме поне мъничко да популяризираме идеята на Йовка за Работилничката, а именно - трудотерапии за деца с увреждания, както и уроци за техните майки. Те се учат да създават красиви неща, а след това, чрез продажбата им, да могат и да си помогнат вкъщи. Толкова сърце влагат в нещата, които правят... на базара хората усещаха колко силно са заредени коледните играчки и инстинктивно тръгваха към тях... За 4 съботи идеята се разпростря във "Вестник за семейството", радио Дарик, няколко сайта и няколко прес-релийза. Всяка следващта събота идваха повече хора и повече домове ще посрещнат празниците с изработени в Работилничката коледни играчки.
Ралица и Кети направиха страхотни куилтове за каузата. Те не успяха да си намерят притежатели на базарите, но ще са в магазина ни и когато се продадат, средствата ще отидат изцяло в помощ на Работилничката.
Също така съм щастлива, че едно сериозно количество мечета, джуджета, елени, топчета и звездички си намериха нов дом:)

 Сега е време да мислим за следващия базар - може би за мартенички, може би за великденска украса... само от нас зависи:)
А междувременно - аз благодаря, че имах възможността да прекарам толкова прекрасен месец с едни невероятни хора! Благодаря и на всички, който ни подкрепиха. Доброто винаги се връща!


Няма коментари:

Публикуване на коментар