петък, февруари 01, 2013

Голямото семейство

 Изведнъж ме нападна работата:) Аз толкова се крих от нея... И тя пак ме издебна! (Искрено се надявам тези изречения да бъдат приети на шега и никой да не се усъмни в чистите ми и трудолюбиви помисли и намерения.)
Иначе казано - при мен дойде една много прекрасна жена с една много прекрасна поръчка за 20 (!) кукли - една махала народ... И се започна:) Това е първата партида... Мама, татко, две дечица... И наистина, не питайте за чернокосата. Нямам идея на кой каква се пада. Ама стана част от семейството и това е... Няма да я гоним, сега!
 Иначе съм си много доволна. Седя си вкъщи и си играя с кукли - кой е като мен? Ако някой ми беше казал преди 15 години, че като порасна, ще мога да си седя и да си играя по цял ден... щях да искам още по-бързо да порасна. Аз и тогава исках, де... но просто не знаех причината:)
И така... големите кукли са по около 40 см високи (според косата:)), а малките - около 15 - 20 см. Памучно трико и дрешки... С една приятна добавка: кожени якета. За първи път шия кожа, но жената, която ми ги поръча, ме снабди с порядъчно количество остатъчни парченца, достатъчни за най-различни якета, чанти и обувки. През машината минават лесно, но имам сериозен проблем с ръчния шев там... ще видим как ще е. Казаха ми, че има специални ръчни игли за кожа, та ще ходя да търся... Добавих и малко плетки - по фибки, терлички и други подобни. Мисля да спретна и една плетена жилетка за най-малката фръцла, че май ще й отива:)
 Същевременно имам да действам с още много, тъй че ще се залавям и ще ви пожелавам прекрасен ден!:)








1 коментар: