сряда, март 02, 2011

Време за големи крачки

Не знам защо отлагах този пост за последния момент. Може би животът ми напоследък ме научи да не прибързвам със споделянето и хваленето, пусти суеверия... Сега вече е последния ден, в който мога да споделя за събитието като бъдеще. Утре, вече, ще мога да говоря за него като настояще... Иначе казано - Кети и аз от утре ще изживяваме мечтата си за куилт шоп. Заповядайте на откриване - 03.03. от 3 следобед, на Пиротска 16. И силно стискайте палци да успея да повярвам какво се случва. До момента магазина беше повече под формата на купчини документи, нощи в четене на закони, дни в тичане по инстанции, с малки прекъсвания за шиене. След това се преобразува във физическия образ на магазина - помещение с огроооомен, светъл прозорец, визитки, флаери, печати, доставки... Сега вече имам физическия контакт с магазина. И все още не мога да го приема, осмисля и осъзная. Преди Коледа това беше и за двете ни като смела мечта, очаквана стъпка и план за някое по-неопределено бъдеще. Два месеца по-късно сме готови за отваряне. Всичко се случваше на магия... нямаме върнат документ, нямаме нищо пропуснато, нищо просрочено... Сякаш някаква вселенска сила все ни побутваше и подкрепяше в моментите, в които ти иде да теглиш една дъъълга (сръбска) благословия на цялата бюрокрация, сърдитите лелки и тук-таме някоя чудовищна такса за половинка листче хартия.
В магазина ще има наши пачуърк и куилт неща, материали, платове, всякакви джаджи. Ще предлагаме услуги под всякакъв вид - нарязване, шиене, куилтване... Ще продаваме и на консигнация, ще посредничим при търсене на книги и всякаква информация. Най-много ми се иска да сме максимално полезни, търсени и харесвани, да подсигуряваме всичко необходимо - и като материали, и като емоция. От тук - много стискане на палци и хъс за шиене:)
Благодаря на всички, които се включиха в подготовката. Не ми се иска да изброявам, защото хората никак не са малко и може да пропусна някого, но ми се иска всички да знаят, че са ни направили щастливи:)
На Кети искам да благодаря, че някак повярва в мен без никаква основа, че подсигури основата и че играе много основна роля в основната част на живота ми:)
И така... утре ще го кажа на живо, но сега съм длъжна да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на мама, тати и Дидо, за всичката помощ и оптимизъм, пък и голямото търпение. Аз без вас нямаше и едно копче да мога да зашия:)
Очаквам ви всички!
03.03.
03 PM
Пиротска 16 (в безистена)
Тийкет Куилт Шоп
:)

11 коментара:

  1. Ех да му се невиди тъкмо тогава имам ангажимент и няма да успея да дойда:)))))))))))))))))))))))))

    ОтговорИзтриване
  2. Найс! Много успехи на новото начинание, и си чакаме снимките от откриването :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Тея, от все сърце ви желая успех, стискам ви палци и съм ансолютна убедена, че всичко ще бъде прекрасно и успешно !! А и няма как да не е - двете с Кети сте толкова креативни, емоционални, позитивни..и правите нещата да се случват !!!
    Успех на шопа и много,много последователи и клиенти !!

    ОтговорИзтриване
  4. Супер! Много се радвам за вас, дано да успея за датата, ако не - на следващия ден съм при вас;)

    ОтговорИзтриване
  5. Tea, ощипи се и от мое име и се наслаждавай на момента, на пътя и на постиженията си! Това е само начало. А повярвай ми още дълго време ще си мислиш, че влизаш в паралелна вселена като прекрачиш прага магазина. Нела тя си остане такава вълшебна, специална и зареждаща докато трупате още много прекрасни спомени с нея!

    ОтговорИзтриване
  6. стискам палци! желая ти много късмет и нарастващо удоволствие от заниманието!!

    ОтговорИзтриване
  7. Много ви благодаря!!! Толкова се вълнувам за утре, че направо броя часовете. Искам всички да дойдете, ей! Ако не утре, тогава тези дни задължително! Ще снимам много. Кети, душа, нещо ако не ти е удобна датичката или часчето, да го сменим, а? Ама следващото таквоз удобно е 04.04 от 4 следобед. Ти си решаваш! :P :)

    ОтговорИзтриване
  8. Поздравявам Ви от сърце за куража,с който сте последвали мечтата си! Чудесни сте,момичета и вярвам най-искрено,че и за напред при вас всичко ще върви по вода. Пожелавам ви мнооооого творчески и бизнес успехи! Браво,страхотни сте!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Теа, поздравявам ви и ви желая успех!

    ОтговорИзтриване
  10. Успех,мила!Много успех ви желая и знам че ще го имате!Вярвам го!Повярвайте си и вие!
    А Кети да не се ослушва ами да се освободи за днес и да идва,че.....Поздравче!

    ОтговорИзтриване
  11. Благодаря ви много!!! Откриването се получи велико, магазина се напълни на макс със хора, че и отвън имаше:) Ще гледам довечера или утре сутрин да кача снимки, че.... кхъ-кхъм, на работа съм!:):):)

    ОтговорИзтриване