събота, май 28, 2011

Пачуърк пъзел топки

 Това е един от последните ми проекти, с който страшно много се забавлявах.Пачуърк пъзел топки, а  на снимката можете да видите втората партида. Първоначално направих двечки - една като "първа" за вкъщи (традиция ми е като правя по повечко бройки от нещо първото да остава вкъщи) и една за приятелка. Докато ги шиех доста хора казаха, че искат, тъй че реших да действам и направих още седем... Докато се наканя да ги знимам, една розова и една червена заминаха:)
 Сега подготвям още няколко, като този път горните им части са от листове филц. Напоследък откровено се влюбих в този материал и съвсем скоро ще ви покажа резултатите си в иглонабиването:) Тези дни и в магазина ще има комплекти за иглонабиване с игла, различни цветове прежда и специална гъба, за да не се нараняват пръстите. В магазина  ще са и тези топчета, които вече гордо носят и етикети. Освен на сайта и на Пиротска, на 11 и 12 юни ще сме в Южния парк. Получихме покана да участваме в SWAN FESTIVAL - фестивал на жените в изкуството. Страшно много
 се вълнувам - страхотно е да се чувстваш част от общност, а когато тази общност е творяща и позитивна, чувството е направо страхотно. Тъй че си освободете уикенда и идвайте да се радваме заедно на страхотния фестивал.
А тъй като топчетата се получиха доста ефектни и породиха много въпроси, подготвям урок в снимки, който ще бъде качен на сайта. Накрая показвам и снимка на още едно занимание - съединяване на изостанали парченца, впоследствие ще правя малки мечета от получилия се плат. Ще са от памук и силиконов пух, с бродирано личице, тъй че ще са подходящи за бебета.
 Също така работя и по изцяло ръчния куилт, подготвям блок на месеца, бавя едни шестоъгълници от януари... проектите са много, а снощи една песен така ме вдъхнови за нов проект, че ми се иска да зарежа всичко и да го започна... Но дългът зове, а от ръчния куилт ми остават седемдесетина блока, тъй че не се сърдете, ако постовете ми тук са разредени както сега. И аз не исках да повярвам, че последната публикация ми е от Великден!:)
До скоро и много, много ми стискайте палци!




5 коментара:

  1. Много харесвам тези топки и твоите са чудесни!
    Даваш ми и идея за един подарък, които мисля от нялко дни и смятах да ровя из банката за идеи. Мерси!

    ОтговорИзтриване
  2. Много са яки!!! Не съм виждала такива до сега ...

    ОтговорИзтриване