сряда, август 24, 2011

Изкуството - мисията възможна

 Отново позакъснях с отразяването на поредното ни събитие, но толкова много и разнообразни задачки отдавна не съм имала:) Искам страшно много да благодаря на Цвети и Сандо, че сбъднаха целия този страхотен арт-фест. Нашето магазинче беше част от събитието "Изкуството - мисия възможна". Организацията беше страхотна - обмислена и добра подредба на щандовете (нашия беше точно до сцената, което ни доведе страшно много хора!), мила грижа за всеки от участниците и свежо настроение през цялото време... беше наистина, наистина незабравимо. Хората бяха настроени празнично, а креативната енергия така пълнеше мястото пред Народния Театър, че всичко трептеше:)
Имаше какво ли не - рисунки върху пясък, плетки, оригами, полимерна глина, леене на захар, бижута, ебру (нова техника с рисуване върху вода) и какви ли не още чудни неща. И макар смело да мога да кажа, че вече познавам половината крафтъри в София, все има на какво да се впечетля, зарадвам и очудя. Страшно креативен и талантлив народ сме, само да си позволим и да сме повече оптимисти... И чудеса ще направим!
Другото, което също много ми хареса, беше настройката на самите разглеждащи феста. Хората идваха подготвени с добро настроение, а атмосферата ги грабваше и ги водеше между отделните щандове. Веселбата беше пълна:) Благодаря отново на организаторите и да знаете, че догодина пак сме там!

П.С. Да не забравя: участията ни не спират до тук:) Тази неделя ще дишаме заедно на "Шишман". Заповядайте!:)


2 коментара:

  1. и тук да кажа: бравост! страхотни сте, успех и в неделя на Шишман. Дишайте и за тези, които няма да успеят да дойдат :))))

    ОтговорИзтриване
  2. Закъснял,но сладък пост.....Бравос и от мен,и тук!И само напред!!!!!!!

    ОтговорИзтриване