неделя, август 28, 2011

Малки, малки кученца!

Обичам хубавите кройки за играчки! И когато хубава кройка се комбинира с шарени и наситени платове, се получават тези кученца:) Толкова много се забавлявах, докато ги шиех, че станаха 7:) А на панаира "Изкуството - мисията възможна" 6 от тях си намериха нови стопани. Седмото реших да запазя за себе си, за спомен от хубавия панаир и че по мъничко нещичко от мен го има в още 6 къщи някъде наоколо:) Бяха страшно забавни и за шиене, и за подреждане и снимане, че и за продаване. Обичам малките играчки, които носят някакво мило и ведро настроение. Дано и  снимките ви дадат поне малко от емоцията:)

Да не забравя: Днес, неделя, 28.08., ще сме на "Шишман" като част от инициативата "София диша". Идвайте!






3 коментара:

  1. Ауу, жестоки са! Незнам кое точно е твоето вярно куче-пазач, измежду това мило стадо, но съм сигурна, че което и да е, ще те пази верно... или ще те гледа дълбокомислено, с тези копчалъци :))) Страхотни са, Теа! И кройката е великолепна. Чак докарват моя истински домашен-полупазач :))

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесни фъстъци!!! Браво за търпението,а радостта ,че си ги и продала е най-голямото удовлетворение!

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина ли са колкото дланта ти?>?!!!!Майкоооо-как се обръща това нещо......Иначе са просто страхотни-толкова са сладки!И весели в тези шаренки десени-отиват им!

    ОтговорИзтриване