вторник, октомври 04, 2011

Първия блок - септември Block of the month

 Споделих ви вече, че се включих в Blogger's BOM, споделено шиене, в което се шие по един блок на месец. Това е първия блок, на септември. Дълго се чудих за цветовата комбинация - в началото изборът ми беше този, но без жълтото. Струваше ми се нежна, но и доста... бозава комбинация. След доста чудене се стигна до прекрасния съвет на две приятелки - "Що не му сложиш нещо много, много ярко?" На мен любимото ми ярко е ярко жълтото, тъй че... накрая съм доволна от комбинацията. Нямам представа как ще изглеждат следващите блокове, но все пак мисля да слагам по съвсем мъничко от това жълто... Много ме радва:)
Друго нещо, което ме радва, но още не съм споделила тук, е че вече работя само това, което истински обичам. Иначе казано, не работя вече:) Приключих дългия и мъчителен край на работата си в дарителския център. Сега се чувствам странно свободна - вчера излязох на кафе следобед! Нещо, което не ми се беше случвало в делничен ден повече от половин година. Осъзнах колко зависима съм била психически и как всичко ми се е струвало невъзможно за вършене, понеже нямам време. Сега имам всичкото време на света - време за шиене и писане на дипломен сценарий:)
Накрая - още малко детайли от блока на месец септември:)


3 коментара:

  1. страхотен избор - това жълто много му мяза. още се чудя дали да не се включа и аз

    ОтговорИзтриване
  2. Хубаво е да имаш време,нали?!И аз го разбрах и все повече го ценя....Пожелавам ти да ушиеш най-красивите си неща тепърва и да ти носят много настроение!
    А блокчето е страхотно!

    ОтговорИзтриване
  3. Руми, включвай се, де! Във фликър-групата е страхотно, никога до сега не ми се е случвало да видя един блок, ушит в толкова много варианти!

    ОтговорИзтриване