четвъртък, юни 21, 2012

Боряниното одеало

 Обичам проектите, които започват и завършват на един дъх... това бебешорско одеалце беше такова. Спретнах го за един ден, вървеше страшно леко и приятно. Комбинирах предимно едноцветни хасета и платове на точки, а поръчката беше за цветенца и пеперуди, плюс включено името на новата притежателка - няколкомесечната Боряна. Стана мило и шарено, та се надявам малкото момиченце да се радва на цветовете му и да си го обича, пък и много, много бързо да го надрасне:)
С куилтинга заложих на спирали и овали, наподобяващи летенето на пеперудите. Апликирах всичко с едър зигзаг, като предварително подлепих с двойно залепващо... Одеалцето е с размери 110 на 70. И така, от приемането на поръчката и рисуването до последните бодове на канта минаха не повече от 6 часа, а аз ги усетих като час... това беше един от ония моменти, в които не се сещам нито да ям, нито да пусна музика даже... просто действам и леко губя представа за всичко около мен:)
Пускам няколко детайла от одеалцето и накрая един малък поздрав от моя Отговорник по качеството, който след свършената работа по оценяването полегна да възстанови сили до следващия проект... Пожелавам ви прекрасен и слънчев ден, в който да не спирате да се радвате и да ви е шарено!

1 коментар:

  1. МНого е сладко! Чак ми се прииска и аз да си имам едно такова. :о)

    ОтговорИзтриване