понеделник, януари 26, 2015

Новото плетено одеялце... и новият му собственик:)

Преди няколко месеца завърших това плетено одеяло... на размери е квадрат със страна около 110 см, памучно е и с много весели цветове. Беше специална изработка за един специален човек - най-новия член на нашето семейство:)
И така, представям ви Матей! Роди се на 21 декември в 6:10 сутринта. Беше щастливо посрещнат вкъщи от вече толкова големия си батко (на 1, 9 години!) и вече може да му се смее, да го следи с поглед и да се ослушва за гласа му.

И така... хареса си новото плетено одеялце и доволно спи под него. Матей означава "дар от Бог"... и абсолютно го вярвам! Благодаря на Бога,че ми го "повери"... че се роди толкова лесно и че е толкова прекрасен. Благодаря на Бога всеки ден за чудната благодат да имам вече две прекрасни съкровища и да имам привилегията да ги гледам как растат, развиват се, учат и стават все по-прекрасни. И Му благодаря, че и двамата са кротки и спокойни, та мога и да плета/шия от време на време:) До скоро от нас и от нашето вече мнооого богато на усмивки семейство:)

Няма коментари:

Публикуване на коментар