сряда, април 18, 2012

Светло синя нощ

 Това е едно от най-леко вървящите неща, които съм правила. Стана за няколко часа, а удоволствието от работата беше голямо! Поръчката беше с име, да има квадрати и да е в различни сини десени... Супер! Добавихме и жълто, за да има поне малко контраст. На снимката не се вижда, но и канта е в същото жълто и се получи много свежо. Куилтинг на "завъртулки", апликация с луна и звезди и... готово! Малкия Давид (толкова силно име!) си има меко пачуърк одеало за хладните нощи. И понеже всяка поръчка през април идва с възглавничка и играчка, направих мека възглавничка със звездички и кубче... понеже Давид е все още бебок, реших, че е едно меко кубче с весели бухали ще му допадне... Отдавна не бях шила нещо чак толкова синьо и сега май ме тегли към топли цветове! Но да видим накъде ще ме отвее пачуърк вятъра!


4 коментара:

  1. Прекрасна светло-синя нощ си сътворила!
    Обичам тази комбинация и беше удоволствие да разгледам това.Колкото до пачъурк вятъра-той е доста неуправляем и ни вее къде ли не.....

    ОтговорИзтриване
  2. то е време да си спомним работилницата с Ана Долани - синя щампа.
    Прекрасно е - сложи и голяма снимка на цялото

    ОтговорИзтриване
  3. Руми, не успях да го снимам цялото... горе ми е най-голямата снимка:) Мерси за топлите думи и на двете! Юле, той и вятъра си е Божа работа, както и идеите, и вдъхновението:) Много от него ви желая и на двете!
    Теа

    ОтговорИзтриване